Головна » 2019 » Жовтень » 1 » Проведено тренінгове заняття для фахівців інклюзивно-ресурсних центрів щодо роботи в системі автоматизації роботи «ІРЦ»
10:25 AM
Проведено тренінгове заняття для фахівців інклюзивно-ресурсних центрів щодо роботи в системі автоматизації роботи «ІРЦ»

27 вересня 2019 року на базі  КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» проведено тренінгове заняття для фахівців інклюзивно-ресурсних центрів області щодо роботи в системі автоматизації роботи «ІРЦ». Були запрошені фахівці інклюзивно-ресурсних центрів, що відповідають за наповнення АС «ІРЦ».

В заході брали участь:

Зайцев Юрій Дмитрович, керівник проекту «Курс. Освіта»;

Луценко Тамара Михайлівна, завідувач центру підтримки інклюзивної освіти КНЗ КОР «КОІПОПК»;

Слободяник Галина Іванівна, методист центру підтримки інклюзивної освіти КНЗ КОР «КОІПОПК».

Під час навчання учасники отримали відповіді на запитання, що виникли під час роботи з системою, можливість  практично повправлятися у роботі з  системою управління освітою України (ІСУО), в структурі якої розміщено портал «Інклюзія», а також висловити свої пропозиції та побажання організаторам проекту. Впровадження системи автоматизації роботи «ІРЦ» забезпечує підвищення ефективності діяльності ІРЦ, системного кваліфікованого супроводу дітей з особливими освітніми потребами та сприяє створенню реєстру, застосуванню єдиних підходів до комплексної оцінки розвитку дітей, створенню реєстру відповідних фахівців, наданню інформації батькам.

Переглядів: 335 | Додав: boguslavirc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar