Головна » 2018 » Грудень » 16 » Відкриття КУ "Інклюзивно-ресурсний центр"
6:06 PM
Відкриття КУ "Інклюзивно-ресурсний центр"

  12 грудня 2018 року відбулося офіційне відкриття КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Богуславської районної ради. На відкриття центру завітав голова Київської облдержадміністрації Олександр Дмитрович Терещук, директор департаменту освіти і науки Київської ОДА Віра Борисівна Рогова, голова Богуславської РДА Ірина Абрамівна Старенька, голова Богуславської районної ради Володимир Миколайович Замирайло, міський голова В’ячеслав Михайлович Дяченко, начальник відділу освіти Богуславської РДА Оксана Василівна Поліщук, депутати обласної ради та керівники структурних підрозділів адміністрації.

  Відкриття центру в нашому районні це важливий крок у формуванні сучасної системи фахового супроводу дітей з особливими освітніми потребами протягом періоду навчання. В інклюзивно-ресурсному центрі такі дітки відчуватимуть необхідну підтримку і опору, здобуватимуть нові навички і знання, особливо, якщо поруч небайдужі люди і однодумці. Центр забезпечений сучасним обладнанням, тренажерами, дидактичними матеріалами, що дає можливість розвивати у дітей пізнавальні процеси та підвищувати мотивацію до навчання. 

   Олександр Терещук та Віра Рогова ознайомилися з роботою центру та поспілкувалися з батьками дітей з особливими потребами.

Переглянути фото

Переглядів: 232 | Додав: boguslavirc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar