Головна » 2020 » Серпень » 27 » Пам'ятка для батьків, діти яких відвідують Інклюзивно-ресурсний центр
2:27 PM
Пам'ятка для батьків, діти яких відвідують Інклюзивно-ресурсний центр

Пам`ятка для батьків, діти яких відвідують Інклюзивно-ресурсний центр

Шановні батьки! В умовах адаптивного карантину прохання дотримуватись наступних правил:

1. Перш ніж привести дитину в установу, будь ласка,  зверніть увагу на стан її здоров`я. За найменших підозр у дитини та членів усієї родини захворювань  (ГРВІ, нежить, підвищення температури тощо), необхідно звернутися до сімейного лікаря та обов’язково попередити педагога чи медичного працівника установи та прийняти міри самоізоляції.

2. Дотримуйтесь режиму роботи установи: з 8.00 до 17.00: приводьте дитину за вказаним часом, зберігаючи дистанцію з працівниками та іншими батьками 1,5 м. Уникайте скупчення людей.

3. Діти, з температурою тіла понад +37,2°С та з ознаками соматичних захворювань будуть відсторонені.

4. Батьки, або особи які їх замінюють, що супроводжують дитину на  території установи повинні бути в захисних масках (у тому числі саморобних), так, щоб були покриті ніс та рот, відповідно до карантинних вимог. Необхідно надавати педагогу правдиву інформацію стосовно стану здоров’я дитини та членів родини.

5. У зв’язку з правилами та умовами адаптивного карантину в установі буде проводитись систематична дезінфекція обладнання та приміщень, а тому батькам слід надавати медичному працівнику інформацію щодо можливих алергічних реакцій у дітей на миючі , дезінфікуючі засоби та антисептики.

6. Забороняється приносити з дому іграшки, їжу, гаджети та інший матеріал (олівці, книги, тощо) окрім особистих речей: одяг, змінне взуття, паперові та вологі серветки.

7. Зверніть увагу на обмежене перебування дитини в громадських місцях.  Це є небезпечним для її  здоров’я, навіть під час послаблення карантину.                    

Шановні батьки! Лише спільними зусиллями ми зможемо зберегти власне здоров`я та здоров’я  дітей! Здоров`я дитини та кожної  родини  – це головне!

Вдячні за порозуміння!

Переглядів: 254 | Додав: boguslavirc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar